Želite da vaš brend ostavi neizbrisiv utisak kroz vrhunsku video produkciju?

Ovde možete dobiti vrhunsku video produkciju u okviru vašeg budžeta koja će istaći originalnost vašeg projekta i privući pažnju.
Ja sam Andrija Tomash, video kreator i stručnjak za vizuelne efekte sa više od 15 godina iskustva.

RADOVI

3D ANIMACIJA

Oživite vaš projekat uz vrhunsku 3D i 2D animaciju. Nakon višegodišnjeg rada u industriji, moje iskustvo, stručnost i kreativnost su ključni faktori u stvaranju jedinstvenih i visokokvalitetnih animacija, koje će oplemeniti vašu viziju i ostaviti snažan utisak na vašu publiku.

VIZUELNI EFEKTI

Unapredite svoj projekat profesionalnim vizuelnim efektima. Moje dugogodišnje iskustvo u post-produkciji, a posebno u kreiranju vizuelnih efekata garantuje da ćete dobiti profesionalan i visokokvalitetan rad prilagođen vašim specifičnim potrebama i zahtevima projekta. Pomenute veštine primenjivao sam na različitim projektima, uključujući filmske produkcije, reklame i muzičke spotove.

KINEMATOGRAFIJA

Kinematografija kao umetnost stvaranja emotivnih i vizuelno bogatih priča kroz snimanje i obradu videa je moja strast. Cilj mi je da kreiram filmske sadržaje koji inspirišu i ostavljaju snažan utisak na publiku. Sa razumevanjem filmske estetike i tehnike, težim ka pružanju profesionalnosti i elegancije u svakom projektu.

Nudim širok spektar kvalitetnih video usluga, uključujući TV reklame, modnu produkciju, 3D animacije, vizuelne efekte, filmske i brendirane sadržaje. Dopustite mi da ispričam priču vašeg brenda na način koji će ljudi zapamtiti.

CENE

TV Reklama

Reklamni spotovi su kratki video zapisi koji se koriste za promociju proizvoda, usluga ili brendova. Dizajnirani su da privuku pažnju ciljane publike za što kraće vreme i prenesu određenu poruku ili informaciju o proizvodu ili usluzi na atraktivan i jedinstven način.

od 2.000€

POŠALJI UPIT

Brand story

Brand story video se fokusira na pričanje priče o brendu. Dizajnirani su tako da predstave istoriju, vrednost, misiju i identitet brenda na emotivan način. Kroz brand story video, brend želi da se poveže sa svojom ciljanom publikom na dubljem nivou, gradeći emotivnu vezu i stvarajući autentičan doživljaj brenda.

od 2.500€

POŠALJI UPIT

Modni video

Fashion video ili modni video je reklamni spot koji se fokusira na promociju određenih modnih brendova, proizvoda ili kolekcija. Ovi spotovi kreirani su da privuku pažnju ciljane publike, prikažu estetiku, stil i kvalitet brenda na atraktivan i inspirativan način. Omogućavaju brendovima da prenesu svoj stil, istaknu se u odnosu na konkurenciju i izazovu emocionalne reakcije.

od 1.500€

POŠALJI UPIT

3D Video reklama

3D video reklama je vrsta video zapisa koja koristi animaciju, bilo 2D ili 3D, za pričanje priče ili prenošenje određene poruke. Ova vrsta videa omogućava kreativnu slobodu i širok spektar mogućnosti za izražavanje ideja i poruka na vizualno atraktivan način.

od 1000€

POŠALJI UPIT

Snimanje iz vazduha

Snimanje iz vazduha dronom pruža jedinstvene vizuelne perspektive i mogućnosti za kreativno snimanje. Ovaj tip videa se koristi za promotivne video zapise nekretnina, hotela, restorana i turističkih destinacija.

od 500€

POŠALJI UPIT

Snimanje nekretnina

Ovo je vrsta videa koja se koristi za promociju nekretnina. Video sadrži snimke enterijera i eksterijera i namenjen je predstavljanju nekretnina na atraktivan i informativan način, kako bi kupci ili zakupci mogli da dobiju bolji uvid u prostorije, karakteristike i lokaciju nekretnine.

od 500€

POŠALJI UPIT

Product video

Product video je marketinški video koji promoviše određeni proizvod, detaljno ističući njegove karakteristike, funkcije i prednosti na atraktivan i informativan način radi privlačenja pažnje potencijalnih kupaca i podsticanja na akciju, kao što je kupovina proizvoda.

od 800€

POŠALJI UPIT

Paket za društvene mreže

Održavajte svežinu svog brenda na Instagramu, Facebook-u ili Tik-tok-u, uz mesečni kreativni sadržaj, koji informiše i angažuje publiku. Unutar ovog paketa, pružam vam pet kratkih video zapisa, trajanja do 20 sekundi, profesionalno obrađenih i snimljenih na određenim lokacijama zajedno sa talentovanim statistima i neophodnim rekvizitima.

od 2.000€

POŠALJI UPIT

Dokumentarni kratki film

Kratki dokumentarni film za promociju proizvoda ili usluge je audiovizuelni materijal koji koristi elemente stvarnih priča, intervjua, snimaka i naracije kako bi dublje istražio i predstavio proizvod ili uslugu, obično fokusirajući se na njihovu vrednost, istoriju i korisnost.

od 3.500€

POŠALJI UPIT

Niste našli savršen paket koji odgovara vašim potrebama? Bez brige.
Vaš projekat zaslužuje posebnu pažnju.
Kontaktirajte me kako biste dobili personalizovanu ponudu koja će savršeno odgovarati vašim jedinstvenim zahtevima i ciljevima.

POŠALJI UPIT

Najčešća pitanja

+

Konačna cena snimanja videa zavisi od različitih faktora: dužine videa, stepena kompleksnosti produkcije, neophodne opreme, izbora lokacija, uključivanje talenata i korišćenje rekvizita. Takođe, važni su i detalji postprodukcije, poput dodavanja specijalnih efekata, kao i posebni zahtevi i dodatne želje samog klijenta.

+

Cena dodavanja vizuelnih efekata može varirati u zavisnosti od vrste efekata, njegove složenosti i dužine. Bez detaljnijih informacija o konkretnom projektu i potrebama klijenta, teško je precizno odrediti cenu. Kontaktirajte me kako biste dobili tačnu procenu za vaš projekat, prilagođenu vašem budžetu i potrebama.

+

Da, post-produkcija i montaža su standardno uključene u cenu svih tipova videa koje nudim. Moj cilj je da pružim kvalitetan krajnji proizvod koji odgovara vašim potrebama i očekivanjima.

+

Vreme potrebno za produkciju reklamnog videa zavisi od specifičnosti projekta, dužine videa i vaših zahteva. Za jednostavnije projekte, moguće je završiti produkciju u roku od nekoliko dana do nedelju dana. Međutim, za složenije projekte ili duže reklame, potrebno je više vremena, i do nekoliko meseci. Moj cilj je da pružim visokokvalitetan video sadržaj u najkraćem mogućem roku, uzimajući u obzir vaše specifične potrebe. Za preciznije informacije o vremenskom okviru za vaš projekat, slobodno me kontaktirajte kako bismo razmotrili detalje i mogućnosti.

+

Naravno, možete dobiti kompletnu post-produkciju koja obuhvata sve korake neophodne za postizanje savršenog finalnog proizvoda, uključujući montažu videa, implementaciju specijalnih efekata, kolor korekciju i sve što je potrebno da vaš video ostavi snažan utisak. Ovi poslovi su samo deo šireg spektra usluga koje obuhvata post-produkcija, a rado ću razmotriti i vaše specifične zahteve i potrebe.

+

Različiti faktori mogu uticati na konačnu cenu 3D animacije. To uključuje dužinu animacije, složenost scena, kompleksnost modela i animacija, kao i potrebu za specifičnim efektima ili detaljima. Takođe, vreme potrebno za izradu, kao i nivo detalja, mogu uticati na cenu. Uvek sam otvoren za razgovor o vašim potrebama i budžetu kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaš projekat.

+

Naravno. Otvoren sam za različite vrste pregovora kako bismo zajedno pronašli optimalno rešenje koje odgovara vašim finansijskim mogućnostima. Moj cilj je da osiguram da vaš novac bude uložen na najbolji mogući način, dok istovremeno ispunjavam vaše želje i ciljeve.

+

Naravno! Osnova mog poslovanja su dugoročni odnosi s klijentima. Rado nudim posebne ponude za višestruke projekte ili dugoročnu saradnju, prilagođene vašim potrebama.

+

Uslovi plaćanja variraju u zavisnosti od prirode projekta i dogovora sa klijentom. Uobičajene opcije uključuju plaćanje unapred i delimično plaćanje unapred.

+

Apsolutno. Fleksibilan sam i otvoren za kombinovanje različitih tipova videa u skladu sa potrebama projekta. Bez obzira da li je reč o tv reklami, brand videu, 3D animaciji ili nečem drugom, spremno ću prilagoditi moje veštine i resurse kako bih postigao željeni rezultat. Slobodno me kontaktirajte kako bismo razgovarali o vašim idejama i potrebama.

+

Većina mojih klijenata pokazuje otvorenost i poverenje u moju kreativnost, često dajući slobodu da razvijam i implementiram originalne koncepte. Bez obzira na to da li već imate jasan scenario, samo koncept ili nemate nikakvu ideju, zajedno možemo razviti kreativne koncepte koji će savršeno odgovarati vašem projektu. Spreman sam da pružim kreativne smernice i podršku tokom celog procesa produkcije.

Budite slobodni da me kontaktirate u vezi s bilo kojim upitom.
@andrija.tomash
andrijatomash@gmail.com